Skip to content

Over HandMade

Fietsen
Bij Hand-Made hebben we een breed assortiment aan fietsmerken. We zijn officiële dealer van de merken Cervelo, BMC, Giant, Van Nicholas en Argon18. U heeft ruime keuze uit verschillende aero-, endurance-, gravel-, tijdrit-, triathlon-, commuterfietsen en mountainbikes.

Ons aanbod bevindt zich in verschillende prijsklassen, startend vanaf nieuw € 749,- tot hoe gek u het maar kunt bedenken. We nemen graag de uitdaging aan bij het compleet custom bouwen van een fiets naar uw wens. Regelmatig ruilen wij ook tweedehands fietsen in. Deze worden volledig opgeknapt en gaan voor een scherpe prijs een tweede leven tegemoet.

Onderhoud
Voor het onderhouden van uw fiets kunt u ook bij ons terecht. Onderhoud verrichten wij ook aan fietsen anders dan de door ons gevoerde merken. Onze vakkennis en expertise komt goed van pas bij reguliere onderhoudsbeurten, het repareren van uw remmen of ketting, of complexere klachten. Alle systemen zijn bij ons bekend, waardoor elk probleem door ons kan worden opgelost. Shimano, Sram of Campagnolo, wij gaan er mee aan de slag.  

Bikefit en persoonlijk advies
Bij het uitzoeken van uw nieuwe fiets kunnen wij u bijstaan met specialistisch, persoonlijk advies. Wij verzorgen bikefits, waarbij we door middel van een o.a. statische meting, dynamische meting en poweranalyse bepalen wat voor u de beste houding is en welke fiets (in welke maat) daar het best bij past. Ook voor het afstellen van je huidige fiets kan deze bikefit ingepland worden.

Triathlon
Op het gebied van triathlon staat HandMade bekend als een van de meeste gespecialiseerde winkels in Nederland. We hebben dan ook veel tijdrit- en triathlonfietsen op voorraad en in de winkel hebben staan. Vanuit vakkennis en persoonlijke ervaring adviseren wij zowel de startende als de ervaren long-distance triathleet. Hiervoor hebben we ook een breed assortiment aan triathlon gerelateerde spullen, zoals aero-helmen, triathlonschoenen en sporthorloges.

Wilt u zich oriënteren op een nieuwe fiets of accessoires en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan zien we u graag in de winkel!

handmade weesp winkel

De winkel

HandMade is een racefietsspeciaalzaak gelegen in hartje Weesp. Onze winkel specialiseert zich in het onderhouden, opbouwen en verkopen van racefietsen, mountainbikes en triathlon fietsen, voor zowel beginnende fietsers als ervaren sporters. 

handmade weesp

Expertise

Dankzij onze vakkennis en ervaring kunnen wij u voorzien van passend advies op het gebied van kleding, accessoires, voeding en meer.

Winkel impressie

⚠️ UPDATE ⚠️

Beste klanten,

Op bevrijdingsdag (5 mei) zijn we maar tot 13:00 open.

Team HandMade